Web Analytics Made Easy - Statcounter

به خبرنگار ایکنا، نشست خبری نهمین دوره طرح بین‌المللی مادران آسمانی، عصر امروز 13 اسفندماه در سالن اجتماعات خبرگزاری تسنیم برگزار شد. امید عزیززاده، مسئول اجرای طرح ستاد مادران آسمانی اظهار کرد: این طرح برای نهمین دوره در هشتمین سال در حال اجرا است که بر این اساس از 30 هزار مادر شهید تجلیل خواهد شد. همچنین در سال 89 برای نخستین بار این طرح به مدد اهالی مسجد اقصی تهرانپارس برگزار شد و 50 مادر شهید مورد تجلیل قرار گرفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اجرای این طرح توسط هیئات مذهبی، گروه‌های جهادی، فرهنگی، حوزه‌های علمیه سراسر کشور، انجمن‌های دانش آموزی انجام خواهد شد. همچنین این طرح برای سومین سال در کشورهای محور مقاومت همچون عراق و لبنان اجرایی خواهد شد. و البته برای کشور سوریه هم در حال مذاکره هستیم.

در ادامه محمد رضا احمدی، مسئول تبلیغات ستاد طرح مادران آسمانی گفت: سامانه‌ عرش را راه اندازی کرده‌ایم و در این سامانه مردم به صورت خودجوش اطلاعات خانواده شهدا را وارد کردند که حدود 18 هزار و 242 شهید ثبت شده‌اند. در نهایت از روز سه شنبه 15 تا روز جمعه 18 اسفند ماه به خانواده مادران شهدا خواهیم رفت تا از سوی فرزند شهیدانشان هدایای اهدا خواهد شد. همچنین از افرادی که در سامانه ثبت نام کرده‌اند در خواست کرده‌ایم تا عکس شهید را هم به ما بدهند تا تندیسی از شهید را آماده و در روز معین شده تقدیم مادران شهید کنیم.

وی ادامه داد: برای حدود 300 طراح سراسر کشور فراخوان داده‌ایم تا بتوانیم تصاویر مناسبی را روی تندیس‌ها منبت کنیم. همچنین نزدیک به 400 نفر در بخش فعالیت‌های پشتیبانی همچون طراحی سامانه عرش، چاپ هدایا، بسته بندی و ارسال هدایا کمک می‌کنند.

وی بیان کرد: هر ساله اطلاعات مادران شهدا رصد می‌شود تا در صورت تغییر اطلاعاتشان ویرایش شوند و البته گاهی برخی از مادران شهدا به رحمت خدا رفته‌اند بنابراین از لیستمان خارج می‌شوند.

وی بیان کرد: برای هر شهید یک صفحه و رمز عبوری را ایجاد کرده‌ایم تا هر خادمی به خانه شهید می‌روند همه اطلاعات اعم از فیلم و عکس را وارد کنند و حتی لوکیشن منزل را در آن صفحه قرار دهند تا در سالهای آینده روند کار آسانتر صورت گیرد.

در ادامه خاکی، مسئول روابط عمومی طرح مادران آسمانی اظهار کرد: سامانه عرش 29 دیماه افتتاح شد و اطلاعات مادران شهدا توسط گروه‌های مردمی به صورت خودجوش به ثبت رسید. استقبال بی نظیر در سراسر کشور رخ داد. هر شهر از هر نقطه اطلاعات صحیح مورد نظر را در این سامانه وارد کردند و سرانجام اطلاعات 18 هزار شهید به ثبت رسید و بالغ بر 3 هزار و 739 خادم افتخاری در سایت ثبت نام کرده‌اند.

وی افزود: طرح بین المللی مادران آسمانی وابسته به هیچ نهاد، ارگان خاصی نیست بلکه به صورت مردمی در حال اجرا است همچنین به منظور قانونی شدن این طرح موسسه مردم نهادی را به نام اهالی عرش در وزارت کشور به ثبت رسیده است.

وی با اشاره به تفاوت‌های این دوره از طرح مادران آسمانی با دوره‌های گذشته گفت: همیشه از خانواده‌های شهدا دعوت می‌شود تا در مراسم‌ها حضور داشته باشند و در پایان از آنها تقدیر می‌شود اما ما خودمان به دیدار مادران شهید می‌رویم وقتی مادران درب منزلشان را باز می‌کنند و به آنها می‌گوییم از طرف پسر شهیدشان تبریک بگوییم دعای خیرشان برای ما کافی است و همین دعای خیر سبب شده است تا تجلیل از 50 مادر شهید را به 30 هزار مادر شهید برسانیم.

وی با اشاره به برگزاری دومین جشنواره عکس و فیلم مادران شهید گفت: موضوع این جشنواره در رابطه با اجرای طرح مادران آسمانی است تا از هنرمندانی که از اجرای این طرح گزارش و مستندات تهیه می‌کنند تقدیر کنیم. این جشنواره در قالب عکس، فیلم، مستند، گزارش، داستان و رمان است. هنرمندان تا 30 فروردین ماه فرصت دارند تا آثار خود را به ربات تلگرامی مادران آسمانی ارسال کنند.

وی افزود: در طرح مادران آسمانی شهدای دفاع مقدس، انقلاب اسلامی، مدافع حرم،شهدای هسته‌ای، حادثه پلاسکو،سانچی، شهدای ترور، اقلیت، منا، شهدای واقعه خیابان پاسداران، شهدای زینبیون، و فاطمیون مد نظر است.

وی بیان کرد: رویکردمان در بخش بین‌المللی طرح فعال کردن ظرفیت‌های مردمی در هر نقطه از دنیا است. معتقدیم دوران تصدی‌گری به پایان رسیده است و البته برای کشورهای عراق و لبنان از دو سال پیش به صورت پایلوت اجرایی کردیم همچنین از آنجا که در عراق روز مادر وجود ندارد و روز یوم‌الام( سالروز وفات ام البنین) است ما با اجرای این طرح سعی داریم فرهنگ ملی مذهبی روز مادر را به این کشورها صادر کنیم والبته با مجموعه‌های مردم نهادشان در ارتباط هستیم.

وی بیان کرد: ما سراغ بسیاری از مجموعه‌های و نهادها رفته‌ایم اما علیرغم فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه مجموعه‌های فرهنگی آتش به اختیار عمل کنند متاسفانه تا به امروز حمایتی از سوی نهادها و مجموعه‌های فرهنگی شاهد نبودیم و البته از هر مجموعه دولتی استقبال می‌کنیم تا وارد کار شوند تا طرح‌های همچون پدران آسمانی، همسران آسمانی و فرزندان آسمانی را اجرایی کنند هدف ما در این طرح جریان سازی است. هیچ شیری از ذخایر نفتی در دفتر ستاد طرح مادران آسمانی وجود ندارد.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۲۱۶۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یادواره شهدای معلم شهرستان دیر برگزار شد

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالحسین جهانگیری ظهر سه‌شنبه در مراسم یادواره ۸ معلم شهید این شهرستان در سالن شهید حکیمی با گرامیداشت هفته معلم و یاد شهدای دانش‌آموز و معلم، اظهار داشت: شهید آیت‌الله مطهری معلمی در تراز انقلاب اسلامی بود و باید الگوی معلمان ما باشد.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان دیر افزود: راه و رسم معلمی شیوه پیامبران است و معلمی موفق است که مسیرش هم راستا با انبیا باشد و مسیر آنها را در پیش گیرد. معلمی یعنی اجرای اهداف و سیره و روش انبیا و الگو قرار دادن آنها است.

وی ادامه داد: شهدای معلم باید الگوهای معاصر معلمان ما باشند. الگو یعنی پا جای شهدا و انبیا گذاشتن که شهدای معلم این گونه بودند.

جهانگیری با بیان اینکه نوجوانان، جوانان و معلمان زندگینامه شهدا را مطالعه کنید، گفت: معلمان دستگاه انسان‌ساز ایران و جهان هستند.

وی با تاکید بر لزوم دیدار با خانواده و بستگان شهدا برای آشنایی با اخلاق و رفتار شهدا، اضافه کرد: برای پی بردن به گام‌هایی که شهدا در علم‌آموزی، تربیت دینی و اسلامی و اخلاقی برداشتند با خانواده معظم آنها ارتباط بگیریم.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان دیر خاطرنشان کرد: در سال تحصیلی جاری ۲۵ یادواره شهید دانش‌آموز در ۲۵ مدرسه شهرستان با حضور و نقش‌آفرینی مستقیم ۶ هزار دانش‌آموز برگزار شد.

وی عنوان کرد: در این سال تحصیلی هر مدرسه شهرستان به نام یک شهید نام‌گذاری و تمام فعالیت‌ها و عملکرد مدرسه به نام آن شهید نام‌گذاری شد.

جهانگیری ابراز کرد: آموزش و پرورش در پیشبرد اهداف دینی، اسلامی و انقلابی در کنار سپاه در رأس همه دستگاه‌ها و نهادهاست.

این مراسم معنوی مزین به پرچم متبرک حرم امام علی (ع)، امام حسین (ع)، حضرت زینب (س) و حضرت رقیه (س) بود که توسط دانش‌آموزان حمل و به روی صحنه آورده شد.

خاطره‌گویی برادر شهید عبدالرسول قادریان، سخنرانی، اجرای تئاتر، دکلمه و تجلیل از خانواده ۸ معلم شهید شهرستان دیر از دیگر بخش‌های این مراسم بود.

این مراسم یادواره به یاد شهیدان یوسف بردستانی، غلامعباس دشتی، عبدالرضا حکیمی، ایرج رنجبر، قاسم دراهکی، شبر فراهانی، عبدالرسول قادریان و کرم مغدانی، ۸ معلم شهید شهرستان دیر برگزار شد.

کد خبر 6099471

دیگر خبرها

  • روایت پری خانه ما از راز مادران چند شهید
  • نقد نباید مایه نگرانی تولیدکنندگان کتاب شود
  • گروسی: مذاکرات با ایران درباره نحوه اجرای توافق مشترک مارس ادامه دارد
  • گروسی: پیشنهادهای ما برای ایران «ملموس» است
  •  ۷۰۰ خانواده دارای فرزندان چند قلو تحت پوشش بهزیستی زنجان هستند
  • ۵ کتاب شهدای شهرستان بهارستان رونمایی شد
  • یادواره شهدای معلم شهرستان دیر برگزار شد
  • بدون برد در نقش جهان؛ آمار منفی سال 1403 برای سپاهان!
  • یادواره شهدای اردیبهشت ماه قزوین برگزار می‌شود
  • پدر شهید جاویدالاثر علی اربابی آسمانی شد